Mobiel Tiny House

De specialist voor een persoonlijk interieur, handgemaakte houten meubelen, tiny houses, woninguitbreiding of renovaties. Of shop één van onze prachtige houten producten.

Klein maar fijn

Een tiny trailer op maat

Een tiny trailer, wat is dat eigenlijk? Ze laat zich het best omschrijven als een tiny house op wielen, met een lengte die varieert van 5.40 meter tot 8.40 meter. Samen met de opkomst van het tiny house enkele jaren geleden, won ook de tiny trailer aan populariteit.

Het idee om tiny trailers te bouwen, komt voort uit de voorliefde voor 2 zaken: het werken met hout én bezig zijn met technische zaken, zoals het installeren van waterleidingen en elektra. En dat alles bij elkaar gebracht in een compact geheel. Een mooie uitdaging die Arte factus graag voor je aangaat. En vergis je niet in de beperkingen van de relatief geringe afmetingen van een dergelijke mobiele woning: ongeveer alles wat je in je huis hebt staan, zie je terug in een tiny trailer!

Het proces

Hoe wij jouw droom-trailer maken

Het bouwen van een complete tiny trailer kost zo’n 3 maanden. Vergelijk dit eens met het bouwen van een traditioneel huis: dat duurt zomaar een jaar. In een tijdsbestek van een kwartaal heeft Arte factus dus een compleet huis op wielen voor je gebouwd!

Arte factus houdt zich tijdens de ontwikkeling zowel bezig met de technische kant -denk aan de isolatie en energiezuinigheid- als ook met slimme en compacte ideeën. Dit zorgt voor een ongeëvenaard woongevoel op een relatief klein aantal vierkante meters. En vanzelfsprekend staat ambachtelijk vakmanschap altijd voorop. De tiny trailer van Arte factus komt daarbij tot stand door gebruik te maken van technieken en innovaties van nu. Met andere woorden: de Arte factus tiny trailer biedt je de ultieme combinatie van vakmanschap, moderne technieken, kwaliteit en volwaardig woongenot.