Meubelmaker

Op maat voor ieder z'n smaak en/ of interieur. Banken, kasten, stoelen of tafels - bij Artefactus heb je zeker een prachtstuk.

Slaapkamer tot garage

De mogelijkheden zijn eindeloos

Are Factus maakt alles voor je interieur, we bieden je meubels voor elke ruimte in je woning, winkel of tiny house. We zijn daarbij niét de klassieke meubelmaker, maar werken vooral met plaatwerk. De antieken houten meubels uit ‘grootmoeders tijd’ vind je dus niet bij Arte Factus. Maar wat dan wel? Wij bouwen moderne meubels, met houtachtige materialen als basis. Het meubilair van Arte Factus blinkt uit in kwaliteit en het hoge detailniveau. We vinden details belangrijk. Waarom? We willen geen IKEA zijn. Veel liever leveren we unieke en onderscheidende producten, en altijd tegen een hoge kwaliteit. Authentiek en uniek in de letterlijke zin van het woord: dat zijn de meubels van Arte Factus. En het laat zich altijd weer herleiden naar dezelfde drijfveer: we besteden onze tijd en energie het liefst aan het creëren van mooie dingen! Die ook nog eens helemaal zijn afgestemd op de wensen van jou als klant. Al onze meubels zijn daarom volledig maatwerk.

Jouw meubel, helemaal naar wens

Het aanbod van Artefactus

Je kunt bij Arte Factus terecht voor het volgende meubilair:

  • Keukenmeubilair
  • Badkamermeubels
  • Winkelbetimmering
  • Winkelinrichting, denk bijvoorbeeld aan winkelbalies
  • Kastwanden
  • Luxe betimmeringen

We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals massief hout, multiplex en MDF. En wanneer dat nodig is, werken we de meubels verder af met staal en glas. We bieden je dus altijd een compleet product, geen halffabricaat. En we installeren het ook nog op locatie voor je. Onze meubels zijn immers altijd maatwerk, ze moeten dus perfect passen in en bij je inrichting.